NA TEJ STRANI DOBITE VSE INFORMACIJE O LETOVANJU DIALIZNIH BOLNIKOV V POSOČJU !

priloge v pdf formatu :  Letovanje Brnat KOBARID 2018   Apartma Brnat

Letovanje hvala hotel KOBARID 2018 Hotel Hvala Kobarid

PRIJAVNICA LETOVANJE POSOČJE 2018 prijave so že možne ,  cenik s strani ZDLBS še ni potrjen !!!

Ponudba za bivanje v Posočju preko celega leta 2018 !

V prilogah imate  nove  subvencionirane  cene v hotelu Hvala Kobarid za dializne bolnike, ki je od dializnega centra oddaljen 20m !

Prav tako pa tudi za Apartma  za dve osebi v Kobaridu, 50m od dializnega centra. Cene ostajajo iste kot lani za dve osebi, za tretjo osebo se doplača 30 % dodata na ceno, to ne velja za otroke do 14 leta starosti !

 DOGOVOR Z  ZDLBS  JE : DA NI POTREBNO UVELJAVLJATI POVRNITEV  DELA STROŠKOV ZA BIVANJE , KER PLAČATE BIVANJE PO SUBVENCIONIRANEM CENIKU NA RECEPCIJI HOTELA ALI APRTMAJA  ( PLAČILO KOT V MEDULINU)!

 

Naj ponovno poudarimo da vsi bolniki , ki se boste dializirali v DC Kobarid, bodo za vas veljale cene teh NOVIH cenikov. k nam pridete z napotnico osebnega zdravnika in poročilu o dializnem zdravljenju v vašem matičnem centru.

Pomembno :

Bivanje je potrebno rezervirati najmanj 14 dni prej oziroma se termini prilagajajo glede na prostost kapacitet v hotelu, kot v apartmaju in vam jih naknadno potrdimo, oziroma dobimo vam ugoden nov termin.

Prav tako morate vso potrebno dokumentacijo, (kot je že navedeno v Ledvici )za dializo dostaviti  14 dni pred pričetkom dopusta.

Za vse ostale informacije, kot samo prijavo in koordinacijo sem vam na voljo  na telefonu : 05-3891406 ali mailu : dlbp@siol.net ali  pzc@siol.net,

fax: 05-3891407